Wedstrijd verslag 18 december Rekken - Keijenburgse Boys

18 december 2016 14:00

Lune, F. van

Hier het verslag van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Rekken.
We zijn gestart met de volgende 11 spelers: Bjorn, Sil, Tom, Dion, Joris, Raymond, Bjorn, Robin, Luuk, Giel en Thom.

Na een mindere wedstrijd een week geleden vandaag de kans op een revance mbt ons spel. Terug naar de basis en vanuit daar resultaat boeken, dat is aardig gelukt. De doelpunten werden eerlijk verdeeld over de 2 helften. Ruststand 4-0 eindstand 8-0.

1-0 Thom, 2-0 Luuk (kopbal), 3-0 Thom, 4-0 Giel (penalty), 5-0 Luuk, 6-0 Thom, 7-0 Giel, 8-0 Thom.

Al met al een makkelijke overwinning.

We zijn de eerste seizoenshelft op de 2e plaats geëindigd met 28 punten en een doelsaldo van 39 voor en 15 tegen. Goede cijfers waar we hopelijk de tweede helft een vervolg aan kunnen geven.

Zoals jullie hebben vernomen blijf ik ook volgend seizoen trainer van deze mooie club. Ik wil langs deze weg nogmaals alle mensen bedanken die wekelijks langs de lijn staan om ons te ondersteunen. Ook zondag langs de lijn waren de meeste mensen weer uit Keijenborg. Dit alles zorgt ervoor dat we er samen goed voor staan.

Tot slot wil ik iedereen die de Boys een warm hart toe draagt fijne feestdagen en voor het komende jaar vooral veel gezondheid toe wensen.