Beunk, V.Ch.M.

Wedstrijd verslag 11 december Keijenburgse Boys - Reunie

Hier het verslag van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Reunie.

We zijn gestart met de volgende 11 spelers: Bjorn, Sil, Tom, Dion, Joris, Raymond, Bjorn, Robin, Luuk, Giel en Thom.

Reunie begon de wedstrijd met 3 verlies punten meer dus ze waren erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten. Ik heb ze zelf vorige week zien spelen en was voorbereid mbt hun sterke punten. Een goede snelle linksbuiten en van achter uit een goede crossbal. Wij daarintegen konden niet het niveau halen wat we wel zouden moeten halen. De oorzaak is mij niet bekend, maar het is een feit dat we zondag moeite hadden om zelf rustig te blijven en de tegenstander hierdoor kansen hebben gegeven. Toch bleef het tot de rust 0-0 maar het was geen saaie wedstrijd.

In de rust de punten op de i gezet en de tweede helft was de veld bezetting een stuk beter en kon Reunie ook moeilijker het spel maken. Toch zat het venijn in de laatste minuten van de wedstrijd. In de 88e minuut kregen de gasten een vrije trap die getoucheerd via de muur en op de voet kwam van Bjorn. De rebound was voor Reunie die de 0-1 aantekende. Maar daar waar je denkt dat ze gewonnen hebben komt bij onze ploeg de ware mentaliteit naar boven. Met als gevolg dat we in de laatste 6 minuten 3 opgelegde kansen kregen, maar helaas gaat alleen de kopbal van Thom erin naar een pass van onze keeper.

Na het fluit signaal een teleurgesteld elftal van Reunie en een blij Keijenborg. Het was niet goed van onze kant maar soms moet en mag je ook tevreden zijn met een gelijk spel.

Nu nog 1 wedstrijd uit bij Rekken. Hopelijk sluiten we de eerste helft van het seizoen in stijl af.

Het is onze verste uitwedstrijd, maar hopelijk ben U weer in groten getale aanwezig.