Scheidsrechter

Harleman, H.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen ’t peeske uit Beek. Voor mij als trainer een bijzondere wedstrijd omdat ik geboren en getogen ben in Beek en mijn zoon Niek speelt bij ’t Peeske. Met het resultaat een gelijkspel (3-3) kan ik leven. Wij hebben als ploeg in mijn ogen de eerste 20 minuten uitstekend gespeeld. We waren duidelijk de bovenliggende partij, hebben in die fase veel balbezit gehad en de nodige kansen gekregen. Vreemd genoeg werd het na de uitstekende 1-0 van Jaap Wiecherink een stuk minder bij ons. Waar we eerst de bal rond lieten gaan tot de vrije man gevonden was, leden we nu onnodig balverlies. We zochten ook steeds de moeilijke oplossing. We lieten ’t Peeske in de wedstrijd komen. We kregen dan ook 2 goals tegen die niet nodig waren en waarbij we niet scherp verdedigden. Gelukkig kwamen we nog voor rust op gelijke hoogte door een doelpunt van Giel op aangeven van Bjorn.

In de 2e helft die jammer genoeg nog gestaakt moest worden door een onweersbui begonnen we weer goed. De bal bleef in de ploeg en de organisatie op het veld stond goed. We kamen in die fase (70e minuut) door een kop goal van Martin op dat moment op een verdiende voorsprong. Helaas werd het in de 73e minuut alweer gelijk door een prima doelpunt van de gasten doordat we ze wel erg veel vrijheid kregen aan de rechterkant. Na de gedwongen pauze door de weersomstandigheden kwam er geen verandering meer in de stand. Beide ploegen kregen nog de mogelijkheden om de winst naar zicht toe te trekken. Na afloop was iedereen er het over eens dat de uitslag terecht was en dat er genoeg te beleven viel in de wedstrijd voor de neutrale supporter. Als trainer baal ik wel dat we na een goed begin zover wegzakten en de goals wederom te makkelijk weggaven. Na afloop hoor je de rest van de uitslagen en hadden wij bij winst een aantal plekken kunnen stijgen. De rust bij de familie Hermsen is in ieder geval terug gekeerd, allebei een punt en met mijn vrouw als de grote overwinnaar.

Graag tot ziens volgende week bij de thuiswedstrijd tegen RKPSC uit Pannerden.