Doesburg SC 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 5e klasse 07

18 september 2016 9:30

F. Beser

Na toch een teleurstelling van vorige week door het gelijkspel tegen Ratti moesten we vandaag aantreden tegen Doesburg. We waren erop gebrand om de punten op de Keijenburg te houden. In de eerste helft speelden we best redelijk De bal ging goed rond en we creëerden diverse kansen. Het grootste probleem was echter het afmaken van deze kansen. We hadden de wedstrijd onder controle, maar bij rust stond het nog steeds 0-0. Ook in de tweede helft speelden we goed, maar nog steeds wilde de bal er niet in. Gelukkig hadden we vandaag Sil te Stroet tot onze beschikking. Tien minuten voor tijd maakte hij zich kwaad, hij omspeelde een paar tegenstanders en schoot de bal met veel gevoel langs de keeper van Doesburg. Een toch welverdiende 1-0 voorsprong. Dit was tevens de eindstand, waardoor we onze eerste drie punten binnen hadden. Volgende week uit naar HC 03. We hopen op weer drie punten. Sil bedankt!!