Loil sv 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

15 september 2013 13:00

Kemperman, R.F.Th.M.

In het feestweekend in Keijenborg kwam Sv.Loil op bezoek. Na het teleurstellende resultaat van vorige week wilden we heel graag de drie punten thuis laten. We kunnen zeggen dit is overtuigend gelukt. Vooral de 1e helft hebben we goed gespeeld wat dan ook resulteerde in een 2-0 voorsprong bij rust. Door doelpunten van Martin in de 14e minuut en van Giel in de 23e minuut. In de 2e helft vond ik ons wat minder spelen, zeker nadat een speler van Loil met 2 x geel van het veld werd gestuurd. Je zult zeggen met een man meer moet het makkelijker gaan, dit was zeker niet het geval. Het werd bij ons wat onrustiger en Loil ging wat meer risico nemen door met drie spitsen te gaan spelen. In de 71e min maakte jaap een prima kop goal na een goede voorzet van Tim. Na deze goal moeten we de bal meer rond laten gaan, dit gebeurde te weinig. Na de tegentreffer van loil in de 80e minuut werd het bij ons nog wat slordiger. Hier kan ik dus zeker niet tevreden over zijn. Wel hadden we de 4e en zelfs de 5e goal ook kunnen en misschien wel moeten maken. Gezien het veldspel en de prima voetballende goals die we gemaakt hebben moeten we wel tevreden zijn, al balen we wel van de onnodige tegengoal.

Helaas viel Marijn al in de 5e minuut uit met een knieblessure, waardoor we wat omzettingen moesten doen. Hij werd prima vervangen door Mark. Op naar de volgende wedstrijd zou ik zeggen en ik hoop de supporters aankomende zondag weer te zien in Nieuw-Dijk waar we de wedstrijd tegen de Sprinkhanen spelen.