Invalbeurt Bjorn kantelt wedstrijd!! Die punten mee uit Vorden.

0 - 2

Keijenburgse Boys 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 5e klasse 07

9 oktober 2016 10:00

Na de prachtige 8-2 overwinning van vorige week tegen PAX, stond vandaag de uitwedstrijd tegen Vorden 3 op het programma. We spraken af net zo scherp te beginnen als tegen PAX. Echter het was alles behalve dat. We speelden slap en ongeïnspireerd. Enig hoogtepunt was een goede kans van Joep. De tweede helft tapten we uit een ander vaatje. De bal ging makkelijk rond en na 20 minuten in de tweede helft scoorde Joep op aangeven van Laurens. Het verzet van Vorden was gebroken. 10 minuten later schoot Tom J. de bal van zo'n 25 meter in de kruising. Toen kwam het hoogtepunt van de wedstrijd. Frank werd neergelegd in de zestien en Bjorn was er als de kippen bij om de bal op te eisen. Niemand kon hem de bal nog ontfutselen. Onze creatieve Bjorn had een Panenka in gedachten. U raadt het al!! Zo in de handjes van de keeper. Jammer joh. Wel lekker 3 punten in de pocket. Volgende week tegen Basteom. Hopelijk weer drie punten.