65'

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 4e klasse 16

15 oktober 2016 14:30

dhr M. Hofstede

Deze zaterdagmiddag komt koploper VVL/Stokkum op bezoek. Op de ranglijst staan we met evenveel gespeelde wedstrijden 2 punten achter, dus we kunnen spreken van een echte kraker.

Vanaf het begin zitten we goed in de wedstrijd. Zoals iedere week moeten we het hebben van combineren en dat doen we direct. VVL/Stokkum kan er weinig tegenover zetten en in de 15e minuut komen we door een eigen doelpunt op een verdiende 1-0 voorsprong. De rest van de eerste helft blijft het spelbeeld hetzelfde. Veel balbezit voor ons, VVL/Stokkum wordt achteruit gedrukt op eigen helft, maar we weten het overwicht niet in meer doelpunten uit te drukken.

Direct na rust komt de doelpuntenmachine op gang. Eerst schiet Niek raak, 7 minuten later geeft hij een assist op Rik Aaldering:  3-0 in de linkerbovenhoek. Na een tegendoelpunt is er geen houden meer aan. Niek maakt in de 57e minuut uit een corner van Tim de 4-1 en aanvoerder Lars beloont zijn goede spel van de laatste weken met de 5-1. Tim tikt de 6-1 binnen en Rick Lamers maakt het laatste doelpunt met een schot van afstand.

Samengevat was de einduitslag een terechte afspiegeling van de verhoudingen op het veld. Een mooie overwinning en in de ranglijst gaan we naar de 2e plaats. Op naar de volgende wedstrijd uit tegen 't Peeske.