90'
Hans Gelok (intikker)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 08

13 november 2016 9:30

Met 11,5 speler gaan we vandaag naar 's-Heerenberg. Van het 6e schuift Roy er bij waarvoor dank. Het eerste wapenfeit is voor ons. In de 2e min , Danny breekt door over rechts en legt terug op gelegenheids spits Barry , maar helaas zit er net een poot tussen. Ons volgende wapenfeit is in blessure tijd als Hans op aangeven van Rob de bal langs de keeper frommelt. Maar dat is een doelpunt voor de statistieken, want is dan al 6-0. :-(
In dit tussenstuk spelen we in de eerste helft met vlagen best aardig maar krijgen te makkelijk de doelpunten tegen. 3 stuks tot aan de rust waarvan 2 uit een corner. Na rust zakken we door het ijs en danken we MvR en een superieure Michel dat het geen dubbele cijfers is geworden.
Volgende week zijn we vrij dus geen puntverlies :-) Tot over 2 weken.