Noah Hageman (schot)

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 4e klasse 16

29 oktober 2016 13:00

Deze zaterdag staat de uitwedstrijd tegen 't Peeske op het programma.

Onze start is veelbelovend. Niek schiet ons al in de 3e minuut op voorsprong. Daarna wordt het een moeilijke wedstrijd. 't Peeske moet het meer van lange ballen en fysieke strijd hebben. Wij gaan daar teveel in mee en spelen niet ons eigen spel. Gevolg is een rommelige wedstrijd. Na een tegendoelpunt is de ruststand 1-1.

In de tweede helft gaat de "strijd" door. We werken met zijn allen hard en willen graag, maar het lukt niet. Aanvoerder Lars krijgt 15 minuten voor tijd een gele kaart, waardoor we met zijn tienen tegen elf verder moeten. Gelukkig wordt onze inzet alsnog beloond. Noah scoort de 1-2 terwijl we een man minder hebben. 1-2 is de eindstand.

Samengevat was dit onze minste wedstrijd van het seizoen. Maar ook slechte wedstrijden moet je winnen wil je bovenin mee blijven draaien. Complimenten aan het hele team en de bonus krijgen we later die middag, want wat blijkt? Westervoort heeft gelijk gespeeld waardoor we de koppositie overnemen!