KBB 1 oefent in Loil

5 november 2023 17:00

Op zondag 5 november werd de wedstrijd tegen Wolfersveen al in de vroege ochtend afgelast. Dit resulteerde in feit dat het eerste naar Loil vertrok, in plaats van naar Stadion de Stikke Bocht. De ploeg uit de gemeente Montferland speelt ook in de vijfde klasse en draait daarin prima mee. Met dertien punten uit vijf wedstrijden staan de groen-witten op de tweede plek.

In een regenachtig Loil begon Keijenborg met enkele wijzigingen in de basis. Met een nagenoeg fitte groep kreeg trainer Freddy Dahm de kans om ook andere jongens speeltijd te geven tegen Loil.

De wedstrijd op zichzelf leverde weinig spektakel op in de eerste helft. De thuisploeg wist als eerste te scoren, doordat er een fout van de Keijenborgse defensie werd gemaakt. De rechtsbuiten van Loil kon vervolgens zijn spits eenvoudig bereiken, die voor een leeg doel de 1-0 kon inschieten. Vlak voor rust deed Keijenborg wel wat terug. Een prima aanval kwam uit bij Martijn Sueters die uitstekend binnen schoot, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

IMG_5099.JPG

Na de rust kregen ook de reserves van vandaag de kans om zich te laten zien. Het spel bleef van beide kanten moeizaam en dat maakte het geen leuke wedstrijd. Loil kwam in de tweede helft op een 2-1 voorsprong, maar via Harm Middelkoop werd de gelijke stand van 2-2 bereikt. Dit was tevens de eindstand van dit oefenduel.

IMG_5221.JPG

Het was fijn om in ieder geval even te voetballen, zeker met de aanstaande uitwedstrijd bij De Hoven in het achterhoofd. De ploeg uit de regio van Zutphen wist vandaag te winnen op bezoek bij Epse, waardoor het momenteel de koppositie van Keijenborg overneemt. Echter hebben zij op dit moment wel nog een wedstrijd meer gespeeld. Aftrap is om 14.00 uur en let op, want ze zijn met de weg bezig in De Hoven. Tot volgende week!