Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KBB 1 wint nipt in Megchelen

5 februari 2024 15:00

Afgelopen zondag heeft KBB 1 de uitwedstrijd bij SVGG in Megchelen met een nipte 0-1 gewonnen. Dankzij een benutte penalty konden onze 'boys' de drie punten mee naar huis nemen. Maar zeker gezien het spelbeeld kwam Keijenborg goed weg in Megchelen, want gedurende de hele eerste helft waren de gastheren beter.

IMG_7108.JPG

Op een drassig en slecht veld was het SVGG dat in de beginfase van de wedstrijd het initiatief naar zich toetrok. Het eerste gevaar van SVGG-zijde viel te noteren in de 12e minuut, maar onze sluitpost Björn Grotenhuys was een sta in de weg. Ook in minuut 27 had SVGG alsnog de 1-0 binnen moeten schieten, maar de bal werd tot tweemaal toe geblokt en vervolgens uitverdedigd. Omdat Keijenborg zelf nauwelijks iets creëerde stond de brilstand op het scorebord met de rust.

IMG_7043.JPG

Na de thee was er een ander wedstrijdbeeld ten opzichte van de eerste helft. KBB trok het initiatief naar zich toe en creëerde iets meer kansen. Door een lichte overtreding op Luuk Menting kreeg Keijenborg in de tweede helft een penalty. Harm Middelkoop schoot deze onberispelijk tegen de touwen. Even later kregen invallers Mark Overbeek en Daan van Aken nog enkele kansen om de score te vergroten, maar zij lieten dit na. Het resulteerde in een spannende slotfase waarin Keijenborg stand hield.

De zwaarbevochten zege is een goede opsteker, zeker met het resultaat van vorige week nog in het achterhoofd. Aankomend weekend komt KBB 1 niet in actie, dit vanwege alle festiviteiten rondom carnaval. Op donderdag 15 februari spelen we weer, dan tegen SHE uit Hall. En let even op, want het betreft de uitwedstrijd tegen SHE, maar deze wordt in Keijenborg gevoetbald.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!