... (schot)

Mannen, 5, 7e klasse 20

5 november 2017 9:30

M. Essing

Dan maar vandaag de punten proberen thuis te houden. Vorden 6 de tegenstander, fysiek sterk, grote kearls. Of dat zou gaan lukken?? Vandaag bijna iedereen beschikbaar en met goede bedoelingen stapten we het veld op. Genoeg routine in elke linie, het moet toch een keer lukken.
Dan 09.30 uur, de aftrap. Vorden gaat in de aanval en wat schetst ieders verbazing....de bal gaat, zij het een beetje gelukkig voor Vorden achter onze keeper, 0-1.Weer achter de feiten aanlopen vandaag?
Gelukkig maakt Roy 9 minuten later al snel weer gelijk maar niet lang daarna gaat het weer mis, 1-2.
Dan na 25 minuten al 2 wissels op eigen verzoek. Timo en Huub voor Youri en Rob(de Ben)
Niet dat het daar aan lag maar gaande weg de 1e heflt krigen wij wel meer grip op de wedstrijd maar de 2-2 valt helaas niet niet meer voor de thee.
In de 2e helft komen we niet slecht uit de startblokken maar voor in worden we niet echt gevaarlijk. Als dan na 60 minuten Vorden de 3-1 scoort lijkt het weer een kansloze missie te gaan worden.
Dan zullen we het met zn allen volgdende week weer opnieuw moeten gaan proberen.
Het spel golft daarna op en neer en beide ploegen worden niet echt meer gevaarlijk alhoewel Vorden toch nog knap de 4-1 scoort en de punten mee naar huis neemt.
Wij blijven op 0 punten steken. Wat voor een verrassing zullen we volgende week weer eens uit de hoge hoed toveren???
12 november, wederom thuis nu tegen Angelo V 5.