7031JC
WEHL
tel. 0314-681798

Zondag 26-09-2021  Concordia W 4 - KB 2   2 - 4  (0-4)
Eindelijk konden we om het eggie spelen en dit nadat we twee vriendschappelijke wedstrijden en twee bekerwedstrijden hebben gespeeld.

Uit naar sportpark de Grindslag waar ons Concordia W 4 wachtte.
Kleedkamer 8, aldus een ingewijde zou echt bagger zijn, nou niks bleek minder waar. Gewoon een prima kleedruimte. En kunstgras, geen favoriete ondergrond voor sommige spelers van ons, gezien de uitslag niks aan de hand.

Om klokslag 10.00 werd er afgetrapt en we probeerden gelijk ons eigen spelletje te spelen. Welke dit is, daarover laat ik mij niet uit. Geen slapende honden wakker maken heet zoiets.
Maar dat het goed uitpakte bleek wel uit de 0-4 ruststand.
Hoe kwam deze tot stand?

Minuut 19: 0-1
Op de rand van de 16 meter een directe vrije trap voor ons. Tom G ging achter de bal en nadat de schheids had gefloten, gaf hij de bal een heerlijke curve mee zodat deze buiten het bereik van de keeper tegen het kwam.

Minuut 25: 0-2
Nu een vrije trap aan de andere kant van de 16 meter. Dit werd een klusje voor Raymond. Met veel gevoel draaide hij de bal, over de muur, in de korte hoek. En dan hoor je de bal heerlijk tegen het net knallen,

Minuut 40: 0-3
Een corner van Raymond valt voor de voeten van Tom G en hij glijdt keurig de bal binnen de palen en onder de lat.

Minuut 45: 0-4

Een goede aanval over vele schijven, Gelderse schijven, deed uiteindelijk de bal belanden bij Tim. Hij dacht niet na en schoot heerlijk uit de draai de bal hoog tegen de touwen.

Gelopen koers denk je dan en in de rust werd er door de hoofdcoach op gehamerd om niet te verslappen. Maar het gebeurde wel.
Er werd nauwelijks nog energie gestopt in de wedstrijd en dan wordt het moeilijk.

Concordia scoorde middels kopballen in minuut 62 en 85. We moesten alle zeilen bijzetten om erger te voorkomen en dit lukte. Onze enige serieuze kans in de tweede helft kwam voor uit geklungel van hun laatste man. Een diepe bal werd door Tim op waarde geschat. Miscommunicatie aan Wehlse zijde leverde ons bijna de 2-5 op maar helaas, voor ons, rolde de bal net langs de verkeerde zijde van de paal.

Kortom nog veel werk aan de winkel maar de eerste punten zijn binnen.