Goed begin Europese week KB 2. - Keijenburgse Boys

Goed begin Europese week KB 2.

Longa '30 4 (zon)

2 - 6

Keijenburgse Boys 2 (zon)

10'
15'
Ruud van Aken (intikker)
37'
41'
66'
Niek Ankersmit (penalty)
... (lob)
71'
... (schot)
73'
93'

Competitie

4e klasse 04

Datum

3 november 2022 20:15

Scheidsrechter

K.H. Sueters

Accommodatie

Sportpark Keijenburgse Boys
Pastoor Thuisstraat 21
7256AW
KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Donderdag 3-11-2022, Longa 30 4 - KB 2  2 - 6   (0-4)

De eerste wedstrijd van drie in een week begonnen we goed. Eigenlijk stond deze wedstrijd voor afgelopen zondag op het program en dan in Lichtenvoorde maar midweeks spelen in Lichtenvoorde was geen optie dus kwamen zij naar hier.
Om klokslag 20.15 uur floot scheids Sueters voor het begin van deze wedstrijd en het werd me er eentje hoor!
Aangevuld met 4 O19 spelers en routinier Tom G en bankzitter Mark O van 1, trokken we, vanaf minuut 1, fel van leer. En dit resulteerde in goed voetbal en de nodige doelpunten. Daar waar Niek de laatste weken niet had gescoord werd hij gister de gevierde man met 4 golasos'. In samenspel met Ruud en Mark verzorgden zij de produktie en het middenveld en de verdediging werkten zich het schompes om dit te bewerktelligen. Uiteraard kweet sluitpost Wiebe zich ook van zijn taak en leek het wel hosanna en pais en vree, maar dit is niet geheel waar. Na de 0-5 lieten wij het lopen en werden de technische spelers uit Lichtenvoorde stilaan beter. Mede het zware veld was hier debet aan maar verder dan 2-5 kwamen ze niet,; sterker nog, het slotakkoord was voor ons. Niek drukte koelbloedig af en na de 2-6 was de wedstrijd ook gelopen.en tevens floot de scheids voor het eind van de wedstrijd.

Enige smet op deze wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Wiebe. Bij het ter perse gaan van dit artikel was nog niet bekend wat de aard van de kwetsuur is.
In ieder geval een goed herstel gewenst vanaf deze zijde.

Ook een goed herstel voor Jesper, hij is gisteren geopereerd aan zijn knie en zal nog wel enige tijd, lees langere tijd, uit de running zijn. Tot gauw weer naast de lijn.

Uiteraard een dankwoord aan de spelers Tom en Mark, en de O19 delegatie, voor het beschikbaar zijn. Ook de scheids wederom hartelijke dank.

Aanstaande zondag wacht ons de combinatieploeg bestaande uit Ulftse Boys/GWVV en SDOUC, en dan hiervan het derde elftal.
Aanvang: 10 uur.
Plaats van handeling: Ons eigen sportpark

Donderdag 10 november spelen wij om 20.15 in Beltrum
Vertrek is dan om 19.00
Sportpark de Sonders
Avesterweg 1,
7156 MH Beltrum

Mogen wij u zondag en donderdag wederom begroeten aan en/of naast de lijn?
Tot lees', tot zondag.

.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!