KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Zondag, 23-04-2023, KB 2 - GWVV 2   0 - 6  (0-1)

En zoals de laatste weken regelmatig het geval is, sta je weer met een drop an de neuze!
Daar waar je bij rust gewoon voor dient te staan sta je dus met 0-1 achter; een schot van dichtbij wordt door Thijs nog knap tegen de lat aangetikt echter stuitert de bal terug en tikt een speler van GWVV resoluut binnen.
Nadat in de tweede helft de 0-2, in de 63e minuut, werd binnen getikt was de wedstrijd over en sluiten. Dat de tegenstander dan nog middels een intikker, schot, pingel en kopbal uitloopt naar 0-6 is dan louter en alleen goed voor de statistiek.
Dat wij in zwaar weer zitten is wel duidelijk maar we houden de moed erin.
Zondag 30-04-2023 wacht ons FC Winterswijk 4, een nieuwe uitdaging om het tij te keren.

Mogen wij u dan weer begroeten aan of naast de lijn?