Degelijk gelijkspel - Keijenburgse Boys

Degelijk gelijkspel

SV Basteom VR1 (zon)

0 - 0

Keijenburgse Boys VR1 (zon)

Competitie

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 4

Datum

18 oktober 2015 10:30

Accommodatie

Onbekend

Na de 8-2 overwinning van vorig weekend stond ons vandaag een pittige tegenstander te wachten. De dames van Basteom zijn inmiddels bekenden voor ons, een team waar we het altijd moeilijk tegen hebben.
Dames 2 is dit weeken vrij dus reizen we vandaag met een selectie van 16 dames richting Steenderen. Ook de technische staf was vandaag goed bezet; Liz, Joyce, Marissa, Patty, Herman, Gerard en Arie. Aan personele bezetting dus geen gebrek.

Om 9.15 uur zaten we allemaal fris en fruitig in de bestuurskamer en deed Arie zijn woordje. Om 9.30 uur reden we richting Steenderen om daar om 10.30 uur te beginnen aan de wedstrijd. Al snel merkte we dat het veld erg glad en nat was waardoor er verschillende glijpartijen ontstonden.

De hele wedstrijd hebben we aardig door gewisseld, Arie wilde het team scherp houden. Tot echte kansen zijn wij vandaag niet gekomen, ook Basteom kreeg geen ruimte om te voetballen.
Zelf waren we niet heel tevreden, we creeerden geen echte kansen maar we hebben er allemaal hard voor gevochten.
Zoals Arie zei ‘je kunt niet iedere wedstrijd mooi voetbal spelen, 0-0 is een prima resultaat’. Met opgeheven hoofd gaan we ons nu richten op aanstaande zondag.
Wederom een topper, ditmaal tegen een onbekende tegenstander. De dames van Gendringen wachten op ons, een team dat uit de derde klasse komt.

We gaan weer alles geven en hopen op een mooi resultaat!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!